Treleker fra Kid’s Concept

Treleker fra Kid’s ConceptKid’s Concept er et populært merke med leker fra hele verden for hvert barn. Her kan du finne et enormt utvalg av forskjellige leker for enhver smak, og barnet blir garantert fornøyd med det som havner på barnerommet fra Kid’s Concept. Leken er skapt med et ønske om å gi barnet endeløse spill slik at hverdagen aldri blir kjedelig.

Merkets fine produkter og leker kan kjøpes mange steder. Produktene deres er veldig populære, og dermed kan du enkelt finne leken deres og få den hjem til barnet. Kid’s Concept gir mulighet for uendelig lek og en morsom hverdag for ethvert barn.

Mange forskjellige alternativer
Kid’s Concepts-leker er uendelige, og de åpner for mange spill. Når det kommer til deres treleker, er vi under en av deres spesialiteter. Kid’s Concept er genialt til å lage morsomme treleker som barnet rett og slett ikke kan få nok av å leke med. Mange av lekene deres egner seg til rollelek, som de fleste barn elsker – og her kan du også enkelt ha flere av vennene dine med.

ABC puslespill – For de minste finnes dette ABC-puslespillet som blir et morsomt spill for barnet som er i ferd med å bli kjent med alfabetet og de forskjellige bokstavene. Med dette puslespillet blir det ikke bare moro og trøbbel, men her vil det være en blanding av lek og læring som vil komme barnet til gode i fremtiden.

Balansesykkel fra NEO-serien – En balansesykkel er den beste aktivitetsleken du kan gi barnet ditt. Barnet vil elske å suse avgårde på sykkelen og kjenne vinden i håret når det er fart. Sykkelen har gummidekk så den kan lett kjøres innendørs uten å lage merker på gulvet, men kan også brukes noen steder utendørs.

Bakesett fra Kid’s Hub-serien – Dette bakesettet er perfekt for den lille bakeren som finnes i babyen. Her kan du lage småkaker, brød og mye annet. Barnet skal leve seg inn i rollen og blir nå en ekte baker som baker forskjellige ting til foreldrene. Da kan barnet ha sitt helt eget bakeri på barnerommet og leke med det.

Derfor er rollelek bra for barnet
Som med for eksempel bakesettet kan rollelek lett bli en del av barnets hverdag med Kid’s Concepts-produkter – og dette vil på ingen måte være en dårlig ting, tvert imot. De mange produktene fører til morsomme spill, og spillene vil være bra for barnet nå og i fremtiden.

Med rollelek åpnes barnet for universet rundt seg – hvordan ulike bransjer av arbeid fungerer, hvordan verden utenfor hjemmet er, og forstår dermed også hvordan verden faktisk fungerer.

Med rollelek skal barnet veiledes til å forstå verden utenfor og inne i barnet selv. Ved å spille rollelek sammen med andre vil barnet få gode sosiale ferdigheter og komme godt overens med andre mennesker. Rolleleken vil være en viktig del av fellesleken, og det blir en morsom og lærerik opplevelse for barnet å prøve.