Velg en rammemadrass

Velg en rammemadrass

Når man skal kjøpe seg en ny seng eller en ny madrass, blir man stillet ovenfor mange forskjellige muligheter og det er mange små valg man skal ta. Derfor er det viktig at man tenker over noen ting før man går i butikken eller begynner å se på hvilke muligheter som finnes online. Det å velge madrass handler nemlig om å velge ut fra personlige behov og preferanser – mer enn det handler om å kjøpe det billigste. I hvert fall hvis man vil sove godt. 

Hvis du skal velge en rimelig, men skikkelig god seng, kan det å velge en rammemadrass være helt perfekt. De finnes i mange forskjellige kvaliteter, og er smarte fordi man både får seng og madrass i ett, noe som gjør at man ikke er nødt til å dele budsjettet i to, men kan bruke mer penger der det faktisk gjelder – nemlig madrassen. Det er det aller viktigste. 

Det å velge en rammemadrass er et helt perfekt valg hvis man både ønsker seg kvalitet og noe som er litt mer økonomisk, for det er rik mulighet for å få noe skikkelig bra, for litt mindre penger enn hvis man velger både å kjøpe en seng og en madrass separat. 

Det er ingen skam å snu 

Når man kjøper seg en ny madrass, eller en ny seng, er det som regel alltid hundre dagers tilfredshetsgaranti. Dette er fordi det ofte tar litt tid å finne ut av om man har funnet den helt riktige madrassen, eller om man egentlig hadde hatt behov for noe litt annet. Når man bytter madrass, så tar det nemlig litt tid for kroppen å venne seg til å sove på en ny madrass, selv om den nye madrassen sikkert er mye bedre enn den man hadde før. 

Det er nemlig ikke bare sånn at det å få en bedre madrass nødvendigvis føles helt perfekt med en gang. For kanskje særlig hvis man sovet lenge på en dårlig madrass, så kan det faktisk føles veldig rart å sove på en madrass som er riktig i forhold til de behovene man har. Kanskje man føler at madrassen er for myk, fordi man har sovet på en madrass som var for hard, men at den egentlig er helt perfekt. 

Derfor er det viktig at man gir det litt tid, sånn at kroppen man venne seg til den nye madrassen før man tar initiativ til å eventuelt bytte den fordi den føles feil. Ofte kan det gå alt fra noen uker til noen måneder før man kan føle det helt sikkert, så sov på det. Bokstavelig talt!